Select Page
  • Keselamatan duit anda

Dengan menggunkan Myclaaz pembayaran anda akan dibuat kepada kami dan kami akan memulangkan duit anda sekiranya berlaku sebarang masalah seperti tutor tidak hadir, masalah teknikal dan lain lain. (tertakluk kepada terma dan syarat)

 

  • Dokumentasi proses anda

Semua pembayaran akan didokumentasi, request anda dan tenaga pengajar menerima request anda, kami menjaga keselamatan anda. Admin kami juga sedia membantu jika anda mempunyai masalah.

 

  • Lebih 500+ Tenaga Pengajar

Kami mempunyai ramai tenaga pengajar yang boleh membantu anda untuk belajar mengikut masa anda dan dengan cara yang paling bertepatan dengan kehendak anda

 

  • Harga yang sesuai untuk individual

Walaupun servis kami berpusar kepada one to one dan personalized servis online harga kami boleh dikatakan lebih murah dari harga semasa. Ini adalah kerana mengambil kira kos kos yang boleh ditolak seperti kos pengangkutan dan kos sewa.

 

  • Bila bila masa sahaja

Anda boleh menggunakan Myclaaz bila bila sahaja, malam atau siang, pagi dan petang. Cuma buka apps atau web kami dan klik “find instructor”. Anda boleh membeli nota, video atau request untuk sesi private session, atau video call.

 

Lawati website kami di www.myclaaz.com